בקלוואה
מאת: אילת אליהו, פורסם: 29/09/2020 | 16:27
תקציר המתכון:
בקלוואה
קטגוריה: קינוחים,
מספר מנות: 0,
זמן הכנה: 0 דקות,
כשרות: כשר פרווה,
דרגת קושי: קל
מרכיבים
מילוי
-
פיסטוק, אגוזי מלך קצוצים, שקדים, או כל מה אוהבים
-
כוס סוכר לבן
-
חצי כוס חום
-
חצי כפית קנמון
-
עלי פילו מופשרים
-
לקח עלה אחד לשמן, ועליו עוד עלה משומן
-
לפזר מהמלית בתחילת העלה לכל האורך ולגלגל.
-
למרוח שוב שמן, 180 מעלות 20 דקות, כשיוצאים להרטיב בסירופ
-
כוס וחצי מים
-
כוס סוכר
-
מיץ מחצי לימון
-
להרתיח
אופן הכנה
-