אורז אדום
מאת: אילת אליהו, פורסם: 29/09/2020 | 16:14
תקציר המתכון:
אורז אדום
קטגוריה: תוספות,
מספר מנות: 0,
זמן הכנה: 0 דקות,
כשרות: כשר פרווה,
דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
להשרות אורז במים חמים רבע שעה.
-
לטגן בצל עד לשקיפות, כף פפריקה מתוקה בשמן, מלח, כף גדושה מרק עוף, כף רסק, 3 כוסות מים(כוס וחצי על כוס אורז)
-
לחכות לרתיחה, להנמיך את האש, ולהוסיף את האורז אחרי שטיפה.
-
לערבב, כשירתח, לכסות ועל אש נמוכה
אופן הכנה
-