בורקס בשר
מאת: אילת אליהו, פורסם: 29/09/2020 | 15:59
תקציר המתכון:
בורקס בשר
קטגוריה: ראשונות,
מספר מנות: 0,
זמן הכנה: 0 דקות,
כשרות: כשר בשרי,
דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
ל"טגן בצל, להוסיף למחבת כחצי קילו בשר ולטגן עד שמשנה צבע, לפורר אותו במזלג תוך כדי.
-
להוסיף פפריקה מתוקה, מלח ופלפל, טיפה תבלין לקציצות /בהרת, צ'לי חריף יבש למי שאוהב, אגוז מוסקט, כוסברה ופטרוזיליה קצוצים
-
להמשיך לטגן עוד כמה דקות, לקרר ולסנן לפני המילוי.
-
180 מעלות עד להזהבה.
אופן הכנה
-