קציצות דגים.
מאת: אילת אליהו, פורסם: 29/09/2020 | 15:54
תקציר המתכון:
קציצות דגים
קטגוריה: דגים,
מספר מנות: 0,
זמן הכנה: 0 דקות,
כשרות: כשר פרווה,
דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
4 פרוסות של טונה
-
2 פרוסות נסיכת הנילוס
-
להשרות עם לימון ומלח לחצי שעה, לשטוף לסנן ולטחון עם - צרור כוסברה, גמבה אדומה, פלפל חריף קצוץ, שום.
-
לתבלן - כורכום, מלח, פלפל שחור, כמון, 2 ביצים, 2 כפות פירורי לחם, לערבב טוב, ולכדרר לקציצות.
-
רוטב
-
לטגן פלפל חריף טבעות יחד עם גמבה אדומה לרצועות, להוסיף 3 שיני שום, לטגן כדקה, להוסיף קופסא גדולה של עגבניות מרוסקות, לבשל כעשר דקות.
-
להוסיף 2 כפות פפריקה מתוקה
-
מלח פלפל
-
כמון
-
2 כוסות מים
-
כשרותח להוסיף את הקציצות, ומעל כוסברה
-
בערך חצי שעה
-
לנער את הסיר מדי פעם
אופן הכנה
-