קציצות בשר מטוגנות ברוטב
מאת: אילת אליהו, פורסם: 29/09/2020 | 15:19
תקציר המתכון:
קציצות בשר מטוגנות ברוטב
קטגוריה: תבשילים,
מספר מנות: 0,
זמן הכנה: 0 דקות,
כשרות: כשר בשרי,
דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
חצי קילו בשר טחון, פטרוזיליה, כוסברה, בצל קצוץ מטוגן, בהרת, מלח פלפל, 3 כפות סודה לשתייה.
-
לערבב, למקרר כחצי שעה, ואז לטגן.
-
רוטב
-
לטגן בצל, להוסיף פפריקה מתוקה, כורכום, 2 כפות רסק, לערבב כדקה
-
להוסיף כוס וחצי מים, מלח, פלפל שחור גרוס עגבניות שרי חצויות ותפו"א עד לצמצום הנוזלים .
אופן הכנה
-