מאפה שכבות תפו'א פילה עוף ובצל
מאת: יפה וקס ברקו, פורסם: 29/09/2020 | 15:08
תקציר המתכון:
יאמי
קטגוריה: מאפים,
מספר מנות: 0,
זמן הכנה: 0 דקות,
כשרות: כשר בשרי,
דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
-
בסיר מבשלים...
-
8~9 תפוחי אדמה
-
עם חצי כף מלח
-
כ15/20 דקות עד להתרככות
-
מסננים ומועכים לפירה
-
במחבת..
-
מחממים 2 כפות שמן
-
ומוסיפים..
-
5 שיני שום קוצצים
-
מטגנים כ3 דקות
-
מוסיפים לסיר הפירה
-
עם השמן זית
-
מוסיפים 2 ביצים
-
מערבבים הכל לעיסה אחידה
-
משמנים תבנית עגולה בשמן זית
-
גם את הדפנות
-
שופכים לתבנית חצי כמות
-
ומשטחים על כל התבנית עם כף
-
הכנת המלית...
-
700 גרם פילה עוף
-
נקי וחתוך לקוביות
-
מחממים מחבת
-
עם 3 כפות שמן זית
-
מוסיפים 2 בצלים קצוצים
-
מטגנים להזהבה
-
מוסיפים את פילה עוף
-
מערבבים וממשיכים בטיגון
-
כ5 דקות
אופן הכנה
-
מתבלים ב...
-
קורט אגוז מוסקט טחון
-
חצי כפית פילפל שחור
-
חצי כפית מלח
-
כפית שום כתוש
-
מערבבים כ 3 דקות
-
מוסיפים קופסא של רסק
-
עגבניות קטנה ומערבבים
-
מוסיפים חופן פטרוזליה קצוצה
-
קורט סוכר ומערבבים
-
ממשיכים תוך כדי עירבוב
-
כ5 דקות נוספות
-
שופכים על השכבה של
-
הפירה בתבנית ומשטחים
-
מעל שופכים את החצי שנשאר מהפירה על הפילה עוף ומשטחים
-
מברישים שמן זית
-
מפזרים שומשום
-
200 מעלות כשעה