לןגן

טורטיות מטוגנות במילוי הודו טחון ובצל

מאת: יפה וקס ברקו, פורסם: 29/09/2020 | 14:45
טורטיות מטוגנות במילוי הודו טחון ובצל

תקציר המתכון: יאמי

קטגוריה: עוף, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. 1.קערה עם 2 ביצים מקושקשות

  2. 2.קערה עם פירורי לחם מוזהבים

  3. 1/2 כף פפריקה מתוקה

  4. 2 כפות שומשום

  5. 3.חבילת טורטיה(10יחידות)

  6. ההכנה...

  7. פותחים טורטיה

  8. שמים עם כף מההודו

  9. בצד אחד של הטורטיה

  10. במרחק מהקצה

  11. מקפלים משני הצדדים

  12. ומגלגלים כנקניקיה

  13. על הצד הנגדי מורחים

  14. מהביצה כדי להדביק

  15. את הטורטיה

  16. מחממים מחבת עם שמן

  17. שיהיה חצי מגובה של הטורטיה

  18. מטגנים מ2 הצדדים