פיתות במחבת
מאת: יפה וקס ברקו, פורסם: 29/09/2020 | 14:34
תקציר המתכון:
יאמי
קטגוריה: לחמים,
מספר מנות: 0,
זמן הכנה: 0 דקות,
כשרות: כשר פרווה,
דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
-
בקערה שמים
-
2 כוסות קמח לבן
-
כף שמרים
-
כפית סוכר
-
לערבבב
-
להוסיף בהגרגה
-
3/4 מים פושרים
-
לשים ביד 5 'דקות
-
מוסיפים....
-
כף שמן זית
-
כפית מלח
-
ממשיכים בלישה
-
4 דקות נוספות
-
מנוחה(10 דקות)
אופן הכנה
-
לחלק לכדורים (7)
-
על כדור לרדד עם
-
מערוך מקומח לפיתה
-
מחממים מחבת
-
שמים פיתה
-
כ1.5 עד 2 דקות מכל צד
-
אם הפיתה נישרפת
-
מנמיכים את האש