תקציר המתכון: מטבוחה מושלמת וטעימה בטירוף לשבת. אחרי שתכינו-תבינו
קטגוריה: סלטים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל
1. מטגנים ב2 כפות שמן את השום עד שטיפה מזהיב(זהירות שלא ישרף)
2. להוסיף את העגבניות.
3. לבשל 5 דקות על אש גבוהה ולאחר מכן להנמיך את האש לבישול איטי במשך שעה וחצי- שעתיים.
4. לטגן בשמן עמוק את הפלפלים עד שרכים.
5. להוציא לנייר סופג ולשפוך לסיר המטבוחה. לערבב.
6. לטבל בפפריקה ומלח
7. לבשל במשך עוד שעה וחצי או עד שמצטמצם ממש.
8. לכל שאלה ניתן לפנות אלי למייל : rivkibo12@gmail.com
9. בהצלחה!!