קציצות בשר מטוגנות עם עגבניות שרי ותפו"א.
מאת: אילת אליהו, פורסם: 29/09/2020 | 08:25
תקציר המתכון:
קציצות בשר מטוגנות
קטגוריה: בשר,
מספר מנות: 0,
זמן הכנה: 0 דקות,
כשרות: כשר בשרי,
דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
קציצות בשר מטוגנות עם עגבניות שרי ותפו"א!
-
חצי קילו בשר טחון עם כוסברה ופטרוזיליה, מלח, פלפל וראס אל חנות, 4 כפות שמן
-
לערבב ולטגן, לשים בצד.
-
באותה מחבת לטגן פרוסות תפו"א דקים, כשהן מוכנות להוסיף עגבניות שרי, לטגן עוד כמה דקות, להוסיף את הקציצות, לתבל מלח ופלפל שחור גרוס לעוד 2 דקות.
-
מעדןןן👌👌
אופן הכנה
-