קציצות בשר מטוגנות עם עגבניות שרי ותפו"א. 
			 
		
		
			מאת: אילת אליהו, פורסם: 29/09/2020 | 08:25
		
			
					
				תקציר המתכון: 
				קציצות בשר מטוגנות 
			
		
		
			קטגוריה: בשר,
			מספר מנות: 0,
			זמן הכנה: 0 דקות,
			כשרות: כשר בשרי,
			דרגת קושי: קל
		
		
		מרכיבים
			
					- 
						קציצות  בשר מטוגנות עם עגבניות שרי ותפו"א! 
					
 
					- 
						חצי  קילו בשר טחון עם כוסברה ופטרוזיליה, מלח, פלפל וראס אל חנות, 4 כפות שמן 
					
 
					- 
						לערבב  ולטגן, לשים בצד. 
					
 
					- 
						באותה  מחבת לטגן פרוסות תפו"א דקים, כשהן מוכנות להוסיף עגבניות שרי, לטגן עוד כמה דקות, להוסיף את הקציצות, לתבל מלח ופלפל שחור גרוס לעוד 2 דקות. 
					
 
					- 
						  מעדןןן👌👌
					
 
			
		
		אופן הכנה
		
				-