לןגן

מוקפץ ירוק

מאת: סימה כהן-מויאל, פורסם: 28/09/2020 | 23:50
מוקפץ ירוק

תקציר המתכון: צהריים קליל ובריא

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לבשל את הנודלס לפי ההוראות ולסנן את המים.

  2. להקפיץ את הבצל עם מעט שמן כשהוא שקוף להוסיף את חזה העוף/ ולהקפיץ. להוסיף את יתר הירקות ולהקפיץ. להוסיף את הנודלס

  3. לתבל בסויה, מעט מלח ופלפל

  4. בתאבון 😋