פרוסות בשר עם פטריות
מאת: מירי צדוק, פורסם: 28/09/2020 | 22:01
תקציר המתכון:
יאמיייי
קטגוריה: בשר,
מספר מנות: 0,
זמן הכנה: 0 דקות,
כשרות: כשר בשרי,
דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
1 ק"ג בשר פרוס לפרוסות
-
2 בצלים בינוניים
-
1 חב' פטריות
-
פפריקה
-
מרק עוף
-
כורכום
-
שמן
-
לאגן את פרוסות הבשר משני צידין במעט שמן, לאחר הטיגון להוציא ולהניח בצד, באותו סיר לטגן את הבצל עד להשחמה ולהוסיף את הפטריות, לסדר את פרוסות הבשר בסיר ולצקת מעליהם את הבצל והפטריות,
-
לתבל בפםריקה, כורכום ומרק עוף להוסיף מים שיכסו את פרוסות הבשר ולבשל על אש נמוכה עד שהבשר מתרכך,
-
לפני ההגשה לפזר צעט פטרוזליה.
-
בהצלחה 🌹🌹
אופן הכנה
-