דג סלומון על מצע של עלי נענע, פיסטוק, ופטרוזליה
מאת: מירי צדוק, פורסם: 28/09/2020 | 21:51
תקציר המתכון:
משוגע אבל טעים
קטגוריה: דגים,
מספר מנות: 0,
זמן הכנה: 0 דקות,
כשרות: כשר פרווה,
דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
מנות דג סלומון שטופים ונקיים
-
חופן עלי נענע
-
חופן פיטרוזליה
-
100 גר' פיסטוק
-
שמן זית
-
גרידת לימון
-
עגבניות מיובשות
-
5 פרוסות שיני שום
-
חופן שקדים פרוסים
-
לסדר בתבנית את מנות דג הסלומון,
-
במעבד מזון לטחון את הנענע, הפיסטוק, ופיטרוזליה, והשמן
-
לפזר על הדג מלח וגרידת לימון,
-
למרוח את העיסה על דגי הסולומון מכול צידיו לפזר את פרוסות השיני שום, ופרוסות השקדים, והעגבניות המיובשות.
-
לאפות בתנור בחום של 180 מעלות.
-
בהצלחה 🌹🌹
אופן הכנה
-