פרעצל☕
מאת: אילת אליהו, פורסם: 28/09/2020 | 20:34
תקציר המתכון:
פרעצל
קטגוריה: מאפים,
מספר מנות: 0,
זמן הכנה: 0 דקות,
כשרות: כשר חלבי,
דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
-
פרעצל ☕
-
תנור מחומם מראש 180
להתחיל עם הקרמל
-
בסיר רחב לכרמל כוס סוכר, שמתחיל להיות צבע זהוב, להוסיף ליטר מים רותחים, בזהירות!!!
-
לתת להם לבעבע ולהמשיך את הגז.
בצק
-
חצי קילו קמח
-
כף שמרים
-
כוס וחצי מים פושרים
-
כף מלח
-
כף סוכר חום
-
50 גרם חמאה חתוכה לקוביות
-
ללוש כ-7 דקות עם וו לישה, מלח להוסיף לקחת הסוף.
-
להתפיח שעה
-
במשטח מקומח, לחתוך את הבצק ל-12 חתיכות, לגלגל כל חתיכה לגליל ארוך, ולעצב את הצורה...
-
לשים כל 3 בסיר החם לדקה מכל צד, להוציא עם כף מחוררת לתבנית עם נייר אפייה ולפזר מלח גס ושומשום.
-
להכניס לתנור שחומם מראש לחצי שעה.
-
כשמוכן לקרר על רשת.
אופן הכנה
-