 
				פרעצל☕
			 
		
		
			מאת: אילת אליהו, פורסם: 28/09/2020 | 20:34
		
			
					
				תקציר המתכון: 
				פרעצל
			
		 
		
			קטגוריה: מאפים,
			מספר מנות: 0,
			זמן הכנה: 0 דקות,
			כשרות: כשר חלבי,
			דרגת קושי: בינוני
		
		 
		מרכיבים
			
					- 
						פרעצל  ☕
					
- 
						תנור  מחומם מראש 180 
					
להתחיל עם הקרמל
			
					- 
						בסיר  רחב לכרמל כוס סוכר, שמתחיל להיות צבע זהוב, להוסיף ליטר מים רותחים, בזהירות!!! 
					
- 
						לתת  להם לבעבע ולהמשיך את הגז. 
					
בצק
			
					- 
						חצי  קילו קמח
					
- 
						כף  שמרים 
					
- 
						כוס  וחצי מים פושרים 
					
- 
						כף  מלח
					
- 
						כף  סוכר חום 
					
- 
						50  גרם חמאה חתוכה לקוביות 
					
- 
						ללוש  כ-7 דקות עם וו לישה, מלח להוסיף לקחת הסוף. 
					
- 
						להתפיח  שעה
					
- 
						במשטח  מקומח, לחתוך את הבצק ל-12 חתיכות, לגלגל כל חתיכה לגליל ארוך, ולעצב את הצורה...
					
- 
						לשים  כל 3 בסיר החם לדקה מכל צד, להוציא עם כף מחוררת לתבנית עם נייר אפייה ולפזר מלח גס ושומשום. 
					
- 
						להכניס  לתנור שחומם מראש לחצי שעה. 
					
- 
						כשמוכן  לקרר על רשת. 
					
 
		אופן הכנה
		
				-