צלי כתף עם גמבה אדומה וסלרי
מאת: אילת אליהו, פורסם: 28/09/2020 | 18:46
תקציר המתכון:
צלי כתף
קטגוריה: בשר,
מספר מנות: 0,
זמן הכנה: 0 דקות,
כשרות: כשר בשרי,
דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
צלי כתף עם גמבה אדומה וסלרי.
-
להרתיח את הבשר כשעתיים עם פלפל אנגלי ועלי דפנה, כורכום, בצל. לסנן את הציר בשר.
-
לטגן בצל עד להזהבה קלה, להוסיף פפריקה מתוקה וכורכום לערבב כדקה,להוסיף גמבה קצוצה, טיגון קל
-
להוסיף את הפרוסות בשר, ל-2 דקות מכל צד, כף מרק עוף, כוס וחצי מציר הבשר , 2 גבעולי סלרי, קצוצים, עם העלים, מלח פלפל שחור גרוס, קמצוץ אגוז מוסקט,לזגג כף סילאן.
-
שעה על אש נמוכה.
אופן הכנה
-