לןגן

פטוצ׳יני ברוטב רוזה, מוקרם

מאת: אן לייקו, פורסם: 28/09/2020 | 12:40
פטוצ׳יני ברוטב רוזה, מוקרם

תקציר המתכון: יש מגוון מתוכנים של פסטות עם רטבים, אילתרתי ויצרתי רוטב בסגנון רוזה, עם הקרמה, ופטוצ׳יני

קטגוריה: פסטה, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. סיר בנפרד, לחתוך בצל ועגבניות לקוביות ולטגן עם שמן, לאחר מכן להוסיף את הרסק עגבניות, את המים, את החלב ואת התבלינים, לערבב היטב שיהיה אחיד ולתת לתערובת להתבשל עד שהרוטב הופך לסמיך, אחרי בערך 25 דקות להנמיך את האש ולתת עוד להתבשל קצת, כשמוכן הרוטב - לקחת תבנית כסופה לא משנה הגודל, לשים שכבה של פטוצ׳יני ואז שכבה של הרוטב וככה עוד ועוד לבסוף לשים גבינה צהובה ובולגרית ולתנור ל15 דקות על 190 מעלות, ברקע שהגבינות נמסו להוציא