לןגן

פסטה עם עוף ותפוח אדמה קריספי.

מאת: אפרת מ., פורסם: 27/09/2020 | 22:00
פסטה עם עוף ותפוח אדמה קריספי.

תקציר המתכון: תבשיל פסטה טעים ביותר.

קטגוריה: פסטה, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מרתיחים מים עם מלח ומעט כורכום ומבשלים את הפסטה למצב אל דנטה מסננים ומניחים בצד.

  2. מנקים שוטפים ומייבשים 10 שוקי עוף

  3. מחממים מחבת עם חצי כוס שמן מתבלים את השוקיים במלח,פלפל שחור כורכום ושום גרוס. מטגנים משני צדדים על אש גבוהה מנמיכים את האש וממשיכים לבשל עד שהעוף מוכן.

  4. בסיר של הפסטה(ריק) מוסיפים מעט שמן ומעט פפריקה מסדרים בתחתית הסיר פרוסות תפוחי אדמה מטגנים משני הצדדים. מנמיכים את האש, שופכים מעל את הפסטה, מסדרים את השוקיים, ומעל הכל שופכים את השמן שיצא מטיגון העוף סוגרים את המכסה ושמים על האש ל15 דק.