תקציר המתכון: .
קטגוריה: סלטים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: בינוני
לחתוך לקוביות חצילים להמליח ולהניח במסננת חצי שעה ואז לשים על נייר סופג.
לטגן בשמן את החצילים להניח במסננת.
לחתוך לקוביות גמבה אדומה לשים בקערה את החצילים והגמבה.
בסיר קטן לשים 2 כפות שמן לחמם להוסיף 3-4 שיני שום כתוש להוסיף כמון,מלח,פלפל שחור,פפריקה חריפה לערבב ולהוריד מהאש להוסיף מיץ מלימון אחד ו2 כפות חומץ לערבב ולהוסיף כוסברה קצוצה.