לןגן

בטטות ותפוחי אדמה מקורמלים שחומים וקריספיים.

מאת: אפרת מ., פורסם: 27/09/2020 | 20:07
בטטות ותפוחי אדמה מקורמלים שחומים וקריספיים.

תקציר המתכון: .

קטגוריה: תוספות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. 4-5 בטטות גדולות עם הקליפה שטופות היטב. לחתוך מהאמצע לאורך ואז לרוחב.

  2. לקחת את התבנית של התנור לשים נייר כסף

  3. לשפוך על הנייר רבע כוס שמן להוסיף חצי כף פפריקה,פלפל שחור,שום כתוש,מעט רוזמרין טרי קצוץ

  4. לשים כפפה ביד לערבב היטב הכל לקחת את הבטטות למרוח מהתערובת ולהניח אותם על השמן עם התבלינים כשהקליפה למעלה ולשפוך מעל מלח גס אני הוספתי גם תפוח אדמה.

  5. להכניס לתנור על 180 מעלות,להוציא אחרי 20 דקות,למרוח עם מברשת מהשמן על הקליפה ולהכניס שוב ל15 דקות.