רוגלך במילוי בשר
מאת: אילת אליהו, פורסם: 27/09/2020 | 15:49
תקציר המתכון:
רוגלך במילוי בשר ☺️
קטגוריה: ראשונות,
מספר מנות: 0,
זמן הכנה: 0 דקות,
כשרות: כשר בשרי,
דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
בצק
-
ק"ג קמח מנופה
-
2 כפות שמרים יבשים
-
חצי כוס סוכר
-
2 וחצי כוסות מים
-
חצי כוס שמן
-
כף מלח
-
ללוש את כל חומרי הבצק חוץ מהמלח כ-4 דקות במקסר עם וו לישה לישה, להוסיף את המלח ולחוש עוד כ-5דקות
-
להתפיח כשעה.
-
לרדד לעיגול גדול, לחתוך למשולשים, ולשים מילוי בחלק הרחב, לגלגל
-
להניח בתבנית אפייה עם נייר אפייה משומן, למרוח ביצה ושומשום, להתפיח עוד רבע שעה
-
ולהכניס לתנור עד להזהבה.
מילוי
-
לטגן בצל קצוץ עד להזהבה
-
להוסיף 3-4 שיני שום קצוצות וחצי קילו בשר טחון לפורר עם מזלג, להוסיף פפריקה מתוקה, מלח ופלפל, 2 כפות רסק עגבניות, כפית מרק עוף, צ'לי חריף יבש למי שאוהב פיקנטי.
-
לצנן לפני המילוי
אופן הכנה
-