לןגן

אוסובוקו עם שעועית לבנה.

מאת: אפרת מ., פורסם: 27/09/2020 | 13:18
אוסובוקו עם שעועית לבנה.

תקציר המתכון: בעלי רצה בשר ושעועית אז חיברתי בין שניהם בתבשיל סמיך וטעים.

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מתבלנים במלח פלפל שחור,פפריקה אדומה משני הצדדים ,מטגנים ומניחים בצד...

  2. מטגנים באותה מחבת שני בצלים קצוצים 8 שיני שום וקופסת שימורים אחת של פיטריות

  3. מוסיפים כשני כוסות שעועית לבנה קפואה מערבבים מתבלנים בפפריקה אדומה ,כורכום, מעט מלח,פלפל שחור ומערבבים

  4. מסדרים מעל את הנתחי בשר מוסיפים שני כוסות מים רותחים,רבע כוס יין אדום,ורבע כוס סילאן

  5. מערבבים מעט סוגרים מכסה נותנים רתיחה של 10 דקות מנמיכים אש ומבשלים כשעתיים עד 3 שעות עד ריכוך...טועמים ומתקנים תיבול...