לןגן

דייניש הרינג Deinish Hering

מאת: גרי קלברג, פורסם: 27/09/2020 | 13:04

תקציר המתכון: מתכון מסורתי של דג מתוק לראש השנה ופסח שאמא שלי מכינה כל שנה

קטגוריה: דגים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לקצוץ את הדג, תפו"ע ובצל לקוביות קטנות ולהכניסם לקערה.

  2. מערבבים עם שאר המרכיבים.

  3. מכניסים לצנצנת זכוכית ומוסיפים מים עד סוף הצנצנת.

  4. סוגרים את הצנצנת ומכניסים למקרר ליומיים.

  5. אוכלים על חלה מתוקה או כיחל