סברינה
מאת: מירי צדוק, פורסם: 27/09/2020 | 07:54
תקציר המתכון:
פשוט להתלקק
קטגוריה: עוגות,
מספר מנות: 0,
זמן הכנה: 0 דקות,
כשרות: כשר פרווה,
דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
-
3 כוסות קמח
-
1 כפית שמרים
-
2 ביצים
-
1 כף סוכר
-
רבע כפית מלח
-
1 כוס חלב סויה /חלב פושר
-
1 כפית תמצית וניל
-
קליפת לימון מגורדת
-
100 גרם מחמאה/חמאה לחלבי
-
לערבב את כול החומרים היטב עם כף עץ העיסה יוצאת דלילה וזה בסדר גמור,
-
לכסות את הקערה בנילון נצמד להתפיח עד שהעיסה מכפילה את עצמה,
-
בתבנית סליקון שקעים למרוח מעט מחמאה ולקמח מעט,
-
למלות את השקעים שבתבנית ליישר ולאפות בחום של 180 מעלות,
-
כשהסברינות מוכנות להוציא מהתנור ולתת להם להתקרר.
-
סירופ
-
3 כוסות סוכר
-
6 כוסות מים
-
1 כף תמצית רום
-
2 טיפות מי זהר
-
לערבב עד שהסוכר נמס כשהסירופ רותח להנמיך את האש
-
לטבול את הסברינות בסירופ משתי צידיהן לחכות כמה רגעים כדי שהסירופ יספג הייטב
-
להעביר לצלחת
-
למרוח מעל הסברינות ריבה איזה שאוהבים,
-
ולהכין את הקצפת
-
קצפת
-
1 מיכל של קצפת צמחית
-
4 כפיות סוכר
-
2 כפות גדושות פודינג וניל
-
2 כפיות אבקת סוכר
-
להקציף לקצף יציב, להעביר לשקית זילוף ולזלף מעל הריבה,
-
אפשר לקשט בדובדבן מסוכר או בתות, או תות יער וכו'
-
בהצלחה🌹🌹
אופן הכנה
-