דוואט תפו"א ובטטה
מאת: מירי צדוק, פורסם: 27/09/2020 | 07:47
תקציר המתכון:
נישנושים
קטגוריה: תוספות,
מספר מנות: 0,
זמן הכנה: 0 דקות,
כשרות: כשר פרווה,
דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
-
7-8 תפו"א
-
3 בטטות
-
כורכום
-
מרק עוף
-
שמן
-
מים
-
בזילקום יבש
-
לחתוך את תפו"א והבטטות בצורת סירות להניח אותם בתבנית., לפזר כורכום, מרק עוף, ושמן. וכ 2-3 כוסות מים
-
לערבב הכול היטב,
-
לפזר מעל בזליקום יבש.
-
לאפות בתנור בחום של 180 מעלות עד ש תפו"א רכים,
-
בהצלחה🌹🌹
אופן הכנה
-