לןגן

עוגת קינמון

מאת: עדן כהן, פורסם: 27/09/2020 | 02:39
עוגת קינמון

תקציר המתכון: עוגת קינמון פשוט מושלמת! אחת העוגות הטעימות שיש ממליצה בחום. מתכון של קרן אגם (הורדתי בכמות הסוכר)

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. משמנים תבנית עגולה בקוטר 24 ס״מ

  2. מחממים תנור 180 מעלות

  3. מקציפים במיקסר ביצים ו - 1 ורבע סוכר לבן לקצף תפוח ובהיר.

  4. מוסיפים בהדרגה את השמן

  5. מורידים את מהירות המיקסר ומוסיפים את התמצית וניל ושמנת חמוצה.

  6. בקערה נפרדת מערבבים את הקמח, אבקת אפייה מלח וסודה לשתייה

  7. מערבבים בקיפולים את שתי התערובות

  8. בקערה קטנה מערבבים את הקינמון וה1/2 כוס סוכר שנותרה

  9. מעבירים 1/3 מהבלילה לתבנית ומפזרים מעל את הקינמון והסוכר

  10. לאחר מכן אותה הפעולה 1/3 בלילה ומפזרים מעל קינמון וסוכר

  11. שוב - בלילה שנותרה ומפזרים בנדיבות מעל את הקינמון עם הסוכר

  12. אופים כשעה - שעה וחמישה עד שהקיסם יבש