לןגן

מאפה סהרון

מאת: מרים טויזר, פורסם: 13/11/2019 | 16:47
מאפה סהרון

תקציר המתכון: מתכון של פעם.... טעם חלבי מעודן.... ריחות של מאפיה בכל הבית....

קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. בצק-

  2. כל המרכיבים בקערה, ללוש בוו גיטרה, לכסות בניילון נצמד מעליו לשים כמה קופסאות גפרורים

  3. להכניס למקרר לשעה וחצי

  4. לחלק את הבצק ל6 כדורים, כל כדור לרדד ולחתוך ל12 משולשים

  5. לגלגל מהצד הרחב לדק להניח בנייר אפייה

  6. לאפות ב 189 מעלות חום, בין 20 ל30 דקות

  7. כשיוצא מהתנור לטבול בסירופ

  8. סירופ-

  9. בסיר להכניס את כל המרכיבים מלבד המיץ לימון לאחר שמבעבע להוסיף את מיץ הלימון

  10. להכניס למקרר לצינון

  11. (אין צורך לקמח את משטח העבודה)

  12. בתאבון.....