לןגן

רולדת וניל צרפתי עם קוקוס וריבת חלב

מאת: עינב שורץ, פורסם: 26/09/2020 | 23:26
רולדת וניל צרפתי עם קוקוס וריבת חלב

תקציר המתכון: רולדה

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. בצק-

  2. מפרידים את החלמונים והחלבונים לשתי קעריות שונות

  3. מקציפים את החלבונים עם הסוכר

  4. לאחר קבלת קצף לבן גבוה, יש להוסיף בהדרגה את החלמונים ואת תמצית הועיל, להוסיף לאט את השמן והקמח בתנועות קיפול.

  5. אפייה - 165 מעלות ל-7 דקות בדיוק

  6. להוציא את המגש מהתנור, לשים למעלה נייר אפייה נוסף ולגלגל את הבצק ולפתוח שוב עד שיתקרר.

  7. מילוי- 2 שמנת מתוקה, כוס חלב ואינסנט פודינג וניל צרפתי להקציף הכל ביחד.

  8. למרוח על הבצק שכבה של ממרח ריבת חלב, מעל לשים שכבה של הקצפת ולגלגל את הרולדה.

  9. להניח בתבנית רצויה, לצפות את הרולדה מסביב בעוד שכבת קצפת שנותרה לנו.

  10. קולים את הקוקוס במחבת עד לקבלת צבע שחום, מפזרים בצידי הרולדה.

  11. ממיסים בכלי נפרד 3 כפות ממרח ריבת חלב עם 50 גרם חמאה עד לקבלת מרקם אחיד, מכניסים לשקית זילוף ומזלפים מעל העוגה.

  12. מכניסים למקרר להתייצבות ובתאבון.