םסי שמרים גבינה וגבניות
מאת: מירי צדוק, פורסם: 26/09/2020 | 22:16
תקציר המתכון:
כשבא לכם להתפנק עם כוס קפה
קטגוריה: מאפים,
מספר מנות: 0,
זמן הכנה: 0 דקות,
כשרות: כשר חלבי,
דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
1 ק"ג קמח
-
1 מחמאה מומסת
-
4 כפות סוכר
-
2 כפות שמרים
-
2 כפות שמן
-
2 ביצים
-
קורט מלח
-
2 כוסות מים פושרים
-
ללוש את הבצק היטב ולהתפיח כשעה.
-
לחלק את הבצק ל 5 כדורים
-
לרדד כדור אחד ולמרוח במלית הגבינה
-
מלית
-
קוםסאת גבינה של 500 גר'
-
2 כפות פודינג וניל
-
1 כף קורנפלור
-
1 סוכר וניל
-
1 כף אבקת סוכר
-
לערבב היטב ולמרוח על הבצק, למרוח במרכז הבצק כדי שישארו שוליים מכול צד, לחתוך עם סכין פסים אלכסונים חקחת פס מצד ימין באלכסון על הגבינה וםס מצד שמאל באלכסון על הגבינה עד שסיימנו את םס השמרים
-
להניח בתבנית למרוח בביצה ולאפות בחום של 180 מעלות,
-
גבניות
-
לרדד כדור בצק לחתוך רבועי בצק ולשים מעט מהגבינה במרכז הריבוע לקחת שני קצבות ולהדק אחת לשניה להדביק אותן עם מעט מים חמרוח בהיצה ולאפות בחום של 180 מעלות,
-
בנתיים לשים בסיר
-
1 כוס סוכר
-
2 כוסות מים
-
1 סוכר וניל
-
להרתיח כ 10 דק'
-
בתום האפיה למרוח את פסי השמרים והגבניות בסירופ
-
בהצלחה 🌹🌹
אופן הכנה
-