לןגן

פטריות מטוגנות בפירורי לחם

מאת: אפרת מ., פורסם: 26/09/2020 | 21:18
פטריות מטוגנות בפירורי לחם

תקציר המתכון: טעים וקל

קטגוריה: ראשונות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לוקחים פטריות שמפניון גדולים מורידים את הרגל ושמים מעט מלח בקערה מערבבים 300 גרם בשר טחון עם בצל מגורד בפומפיה מלח פלפל שחור מערבבים וממלאים את הפטריה בקערה שמים שני ביצים וכף מיונז מערבבים יחד ובקערה שנייה פירורי לחם. ומטגנים