לןגן

פאזואלוס

מאת: מיכל סדון, פורסם: 26/09/2020 | 20:38
פאזואלוס

קטגוריה: עוגיות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

לדבש

אופן הכנה

  1. לבצק:

  2. לערבב את כל החומרים במערבל עד לקבלת מרקם אחיד.

  3. לתת לבצק לנוח כחצי שעה.

  4. לחלק ל10 חלקים. כל חלק להעביר במכונת פסטה .לא לוותר על שלבים. החל משלב הרחב עד לשלב הצר ביותר. כאשר להעביר את כל הרצועות בשלב אחד ואז להעביר לשלב שתיים ושוב את כולם וכך הלאה...

  5. עד לקבלת רצועות באורך 30 סמ ורוחב 7 סמ.להניח על משטח מקומח ולכסות במגבת כדי שלא יתיבש.

  6. לטגן בשמן עמוק.

  7. ניתן לאחסן בכלי סגור כחודש. ללא דבש

  8. הכנת הדבש:

  9. להמיס הסוכר עם המים. להוסיף הלימון. על אש בינונית עד להסמכה