לןגן

עוגת קרפים במילוי קצפת וגנאש ומעל ציפוי גנאש ואגוזי מלך

מאת: יפה וקס ברקו, פורסם: 26/09/2020 | 20:17
עוגת קרפים במילוי קצפת וגנאש ומעל ציפוי גנאש ואגוזי מלך

תקציר המתכון: יאמי

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. הכנת הקצפת.....

  2. בקערת המיקסר שמים...

  3. כוס חלב

  4. 1 שמנת מתוקה להקצפה

  5. 1 אינסטנט וניל צרפתי

  6. מקציפים עד

  7. שמקבלים קצפת יציבה

  8. הכנת הגנאש....

  9. מחממים בסיר

  10. 1 שמנת מתוקה

  11. כשהשמנת מגיעה לרתיחה

  12. שוברים לתוך הסיר

  13. 2 שוקולד מריר (צ'קוטה)

  14. ולערבב עד שהשוקולד נמס

  15. ונוצר הגנאש

  16. הכנת העוגה

  17. שמים על צלחת ההגשה

  18. 1 קרפ מעל מורחים קצפת

  19. ושוב שמים קרפ נוסף

  20. ומורחים קצפת

  21. שמים מעל שוב קרפ

  22. מורחים גנאש

  23. שמים שוב

  24. קרפ.קצפת.

  25. קרפ קצפת

  26. קרפ גנאש

  27. כך מכינים את כל הקרפים

  28. על הקרפ האחרון

  29. שופכים מהגנאש

  30. ומורחים על הקרפ

  31. מעל מקשטים באגוזי מלך

  32. מכניסים למקרר

  33. להתיצבות העוגה