לןגן

מג'דרה בניחוח בהרט

מאת: יפה וקס ברקו, פורסם: 26/09/2020 | 20:07
מג'דרה בניחוח בהרט

תקציר המתכון: יאמי

קטגוריה: אורז, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. בסיר

  2. שמים את העדשים

  3. עם כוס מים

  4. וקורט מלח

  5. ומבשלים כ10 דקות

  6. עד אידוי המים

  7. מוסיפים את האורז

  8. מערבבים

  9. מוסיפים 2 כוסות מים רותחים

  10. מוסיפים את התבלינים

  11. מכסים ומבשלים

  12. כ10/15 דקות

  13. משאירים בצד להתקררות

  14. עם המיכסה

  15. במחבת..

  16. עם 3 כפות שמן

  17. מטגנים...

  18. את הבצל להשחמה

  19. שופכיםעל המג'דרה

  20. עם השמן

  21. מחכים כמה דקות

  22. ועם מזלג לערבב

  23. היטב להטמיע את הבצל במג'דרה