לןגן

עוגת גבינה ושוקולד ציפס

מאת: יפה וקס ברקו, פורסם: 26/09/2020 | 20:01
עוגת גבינה ושוקולד ציפס

תקציר המתכון: יאמי

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. משמנים תבנית

  2. שמים בתחתית התבנית

  3. 1/4 כוס שוקולד ציפס מקומחים

  4. ומעל שופכים את הבלילה

  5. 180 מעלות

  6. כ40/50 דקות

  7. כשהיא מתקררת

  8. להוציא מהתבנית

  9. בוזקים אבקת סוכר מעל

  10. נ.ב

  11. בודקים עם שיפוד/קיסם

  12. את מוכנות העוגה