לןגן

פרגיות בפלנצ"ה מתובלות בגריל עוף ארומטי(אהרוני) ואיטריות עם אורז

מאת: יפה וקס ברקו, פורסם: 26/09/2020 | 19:38
פרגיות בפלנצ"ה מתובלות בגריל עוף ארומטי(אהרוני) ואיטריות עם אורז

תקציר המתכון: יאמי

קטגוריה: עוף, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. הכנת האורז והאיטריות

  2. במחבת טפלון חמה

  3. שמיים

  4. 1/2 כוס איטריות

  5. קלויות מוכנות

  6. לאחר דקה

  7. מוסיפים 1/2 כוס מים

  8. מערבבים ומבשלים

  9. עד אידוי המים

  10. מוסיפים

  11. כוס אורז לבן מבושל

  12. ו1/2 כוס מים

  13. מערבבים ומבשלים כ5 דקות

  14. עד שהמים מתאדים

  15. מכבים את האש

  16. לאחר 5 דקות

  17. מערבבים עם מזלג להפרדה