לןגן

צ'ימיצ'ורי של אבא

מאת: זהר מנדל, פורסם: 26/09/2020 | 13:29

תקציר המתכון: שם כינוי לצימיצורי: משה (לא ברור מאיפה זה בא)

קטגוריה: בשר, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. קוצצים את השום, פטרוזליה והפלפל החריף, מכניסים לבקבוק או צנצנת ומוסיפים את יתר התבלינים

  2. מוסיפים מים וחומץ ביחס של: על כל כוס מים מוסיפים 1/2 כוס חומץ

  3. מוסיפים שמן, כס"מ אחד שיכסה את הנוזל

  4. מערבבים ומוכן