לןגן

סלט כרוב חמוץ

מאת: אלונה לליקוב, פורסם: 26/09/2020 | 03:53

תקציר המתכון: סלט כרוב חמוץ, קל להכנה!!

קטגוריה: סלטים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. חותכים את הכרוב לחצי, מוציאים ממנו את החלק האמצעי הקשה וחותכים לרצועות דקות.

  2. בקערה גדולה נשים כרוב ונפזר עליו כפית או 2 כפיות שטוחות של מלח (לפי הטעם) ונערבב עם הידיים תוך כדי מעיכות קלות.

  3. נעביר למסננת לשעה שהכרוב יוציא את כל הנוזלים שלו.

  4. לאחר שעה מתבלים בלימון, פלפל שחור, כפית סוכר לאיזון החמיצות, כוסברה ואפשר להוסיף ממש מעט חומץ למי שאוהב את השילוב עם הלימון. אין צורך להוסיף עוד מלח כי המלח שהוספנו בהתחלה נספג בכרוב ומספיק לו. אלא אם כן חסר עוד מלח אז אפשר.