לןגן

סלט חצילים (אתי)

מאת: מיכל סדון, פורסם: 25/09/2020 | 22:07

קטגוריה: סלטים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לחתוך את החצילים לעיגולים. להשרות עם מלח ולייבש היטב , לטגן בשמן עמוק עד להזהבה.

  2. רוטב:

  3. אחרי הטיגון להשתמש עם אותו שמן, לטגן בצל, להוסיף רסק קטן, רבע כוס מים,מרק עוף, פפריקה מתוקה, פלפל שחור, מלח, כורכום.

  4. לטבול את החצילים ברוטב לסדר בכלי ובכל שכבה לפזר שום קצוץ דק ופלפל חריף(לא חייב).