לןגן

פיצה

מאת: מיכל סדון, פורסם: 25/09/2020 | 22:02

קטגוריה: פיצה, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

לבצק

לרוטב

אופן הכנה

  1. להכנת הרוטב:

  2. 1. לטגן בצל

  3. 2. להוסיף תבלינים, פפריקה מתוקה, פלפל שחור, מלח,מרק עוף, תבלין אבקת שום. אפשר להוסיף שום טרי ובזיליקום.

  4. להכנת הבצק:

  5. 1.לשים במערבל את הקמח שמרים וסוכר לערבב קצת.

  6. 2 להוסיף את המלח, שמן זית והמים.

  7. עד לקבלת בצק רך ונעים

  8. לרדד, לדקור עם מזלג(כדי שלא יתנפח).

  9. 3. לתנור 200 מעלות עד להזהבה

  10. 4. לשים את הרוטב שמוכן מבעוד מועד , גבינה ותוספות.

  11. 5. להחזיר לתנור עד להתכת הגבינה. בתאבון.