לןגן

לחמניותת בציפוי חמניה

מאת: יפה וקס ברקו, פורסם: 25/09/2020 | 21:16
לחמניותת בציפוי חמניה

תקציר המתכון: 2 קמחים קמח לבן ומלא

קטגוריה: לחמים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מחלקים לכדורים(10)

  2. כל כדור מרדדים

  3. למעלה ומטה

  4. מגלגלים כרולדה

  5. ושמים בתבנית

  6. כך מכינים את כל הכדורים

  7. מורחים..

  8. חלמון וכפית שמן מעורבבים

  9. מעל מפזרים גרעיני חמניה

  10. מנוחה כ20 דקות

  11. 180 מעלות

  12. 20/25 מעלות