לחמניות עגולות בציפוי שמן זית ושומשום
מאת: יפה וקס ברקו, פורסם: 25/09/2020 | 21:06
תקציר המתכון:
מ2 סוגי קמח לבן ומלא
קטגוריה: לחמים,
מספר מנות: 0,
זמן הכנה: 0 דקות,
כשרות: כשר פרווה,
דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
-
2.5 כוסות קמח לבן
-
1 כוס קמח מלא
-
כף שמרים
-
רבע כף משפר אפיה
-
2 כפות כפות סוכר
-
3 כפות שמן
-
כוס ורבע מים חמימים
-
כפית מלח
-
ללוש כ8 דקות
-
מנוחה כשעה
אופן הכנה
-
ליצור כדורים(75)
-
לרסס בשמן זית
-
מעל לפזר שומשום
-
מנוחה כ20 דקות
-
180 מעלות
-
25/30 דקות