לןגן

ממולאים בבשר טחון ואורז (קישוא.עגבניה ועלי גפן)

מאת: יפה וקס ברקו, פורסם: 25/09/2020 | 21:00
ממולאים בבשר טחון ואורז (קישוא.עגבניה ועלי גפן)

תקציר המתכון: יאמי

קטגוריה: בשר, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קשה

מרכיבים

אופן הכנה

  1. הכנת הממולאים......

  2. ממלאים 3/4

  3. את הקישואים

  4. ואת העגבניות

  5. מעיסת הבשר

  6. מסדרים בסיר

  7. לוקחים עלה גפן

  8. שמים בחלק העליון

  9. מעיסת הבשר

  10. מקפלים מהצדדים

  11. ומגלגלים מלמעלה למטה

  12. כמו רולדה ושמים

  13. מעל הקישואים

  14. ממלאים בצורה כזו

  15. את שאר העלים

  16. שמים מעל הממולאים

  17. שופכים.......

  18. מים בגובה הממולאים

  19. מתבלים ב.......

  20. רבע פלפל שחור

  21. 2 כפות שמן

  22. חצי כף מלח

  23. חצי כף פפריקה מתוקה

  24. .......

  25. שמים מעל צלחת

  26. ומעל פינ'גאן מלא במים

  27. כדי שהממולאים לא יצופו

  28. כלפי מעלה

  29. שמים את הסיר

  30. על האש

  31. מגיעים לרתיחה

  32. מנמיכים

  33. ומבשלים כשעה

  34. בהמשך

  35. עובר לפלטה

  36. לבישוול איטי