לןגן

פרגיות ובצל בתיבול שום דבש וסויה

מאת: יפה וקס ברקו, פורסם: 25/09/2020 | 20:54
 פרגיות ובצל בתיבול שום דבש וסויה

תקציר המתכון: יאמי

קטגוריה: עוף, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מחממים מחבת

  2. עם 2 כפות שמן זית

  3. מוסיפים

  4. 1 בצל פרוס

  5. מטגנים עד הזהבה

  6. מוסיפים

  7. את הפרגיות

  8. מערבבים כ2 דקות

  9. מוסיפים..

  10. חצי כף תיבול לפרגיות

  11. קורט מלח

  12. מערבבים וממשיכים

  13. כ5 דקות נוספות