לןגן

עוף ובמיה ברוטב עגבניות ובצל

מאת: יפה וקס ברקו, פורסם: 25/09/2020 | 20:27
עוף ובמיה ברוטב עגבניות ובצל

תקציר המתכון: יאמי

קטגוריה: עוף, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. בסיר מטגנים את הבצל

  2. להזהבה

  3. שמים את העוף

  4. מאדים אותו מס' דקות

  5. מכל הצדדים

  6. מוציאים לצלחת

  7. מוסיפים לבצל את העגבניות

  8. מאדים כ5 דקות

  9. מתבלים ב ..

  10. כף פפריקה מתוקה

  11. חצי כף מלח

  12. חצי כף פלפל שחור

  13. חצי כף אבקת מרק עוף

  14. מערבבים

  15. מוסיפים את המים

  16. של הבמיה

  17. מסדרים את העוף בסיר

  18. מבשלים כ20 דקות

  19. מוסיפים את הבמיה

  20. וכוס מים

  21. מבשלים כ20 דקות נוספות