לןגן

עוגיות ריבהאת העוגיות האלה אי אפשר להפסיק לאכול

מאת: ויקי / שושי בלו, פורסם: 25/09/2020 | 14:02
עוגיות ריבהאת העוגיות האלה אי אפשר להפסיק לאכול

תקציר המתכון: את העוגיות האלה אי אפשר להפסיק לאכול

קטגוריה: עוגיות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

למילוי

אופן הכנה

  1. 1.לשים במיקסר את החמאה ולאחר מכן את שאר המצרכים

  2. 2. לחלק את הבצק ל4 ולרדד לעלה גדול

  3. 3. לקרוץ צורות ולהניח על תבנית עם נייר אפייה

  4. 4. לקרוץ עוד צורות אך באמצע לעשות חור בעזרת צנטר (החלק הרחב שלו)

  5. 5. להכניס לתנור שחומם מרוב על 180 מעלות (לא טורבו) למשך 10 דקות

  6. עד שהעוגיות מזהיבות אך עדיין נשארות מעט רכות

  7. 6. למרוח על העוגיות השלמות מעט מהממרחים שבחרתן

  8. 7. לשים מעל את העוגיות עם החור ולפזר אבקת סוכר מעל