תקציר המתכון: יום שישי נשאר פרגיות כמה שעות לפני שבת שמתי את הדברים שאני אוהבת ויצא מעדן !
קטגוריה: עוף, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל
חתכתי פרגיות לריבועים ( כמו שיפוד על האש ) סגרתי במחבת עם לא הרבה שמן . והוצאתי . בסיר - שמן , שמה את הבצל ומחכה שייתקרמל , מוסיפה סילאן לפחות כף , טריאקי ונותנת לזה להתקרמל .
מוסיפה תבלינים - כורכום ופפריקה כף יפה ואם צריך תיקונים קצת של מלח וסילאן טריאקי וזהווו !!
נותנים ערבוב ונוסיף ערמונים לי הייתה רק שקית אחת מי שאוהבת כמובן לשים עודדד . נווסיף חצי כוס מים ניתן לזה לרתוח דקה ונסגור על להבה נמוכה עד שמקבל צבע יפה והרוטב מצטמצם . ( במידה שאתן רואות שהמים לא מצטמצמים תפתחו את המכסה על לכמה דקות והכל בסדררר ) .
לאחר שמוכן - תנור 200 מעלות 7 דקות ויוצא מעדןןן