לןגן

פרגיות מקורמלות בבצל עם ערמונים

מאת: טל דובנבוים, פורסם: 25/09/2020 | 12:15
פרגיות מקורמלות בבצל עם ערמונים

תקציר המתכון: יום שישי נשאר פרגיות כמה שעות לפני שבת שמתי את הדברים שאני אוהבת ויצא מעדן !

קטגוריה: עוף, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. חתכתי פרגיות לריבועים ( כמו שיפוד על האש ) סגרתי במחבת עם לא הרבה שמן . והוצאתי . בסיר - שמן , שמה את הבצל ומחכה שייתקרמל , מוסיפה סילאן לפחות כף , טריאקי ונותנת לזה להתקרמל .

  2. מוסיפה תבלינים - כורכום ופפריקה כף יפה ואם צריך תיקונים קצת של מלח וסילאן טריאקי וזהווו !!

  3. נותנים ערבוב ונוסיף ערמונים לי הייתה רק שקית אחת מי שאוהבת כמובן לשים עודדד . נווסיף חצי כוס מים ניתן לזה לרתוח דקה ונסגור על להבה נמוכה עד שמקבל צבע יפה והרוטב מצטמצם . ( במידה שאתן רואות שהמים לא מצטמצמים תפתחו את המכסה על לכמה דקות והכל בסדררר ) .

  4. לאחר שמוכן - תנור 200 מעלות 7 דקות ויוצא מעדןןן