לןגן

בקלווה עם בצק פילו

מאת: יפה כהן, פורסם: 24/09/2020 | 22:59
בקלווה עם בצק פילו

תקציר המתכון: טעים חגיגי ושווה קינוח שכולם אוהבים

קטגוריה: עוגיות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. אפשר להכין הרבה צורות מהבצק פילו

  2. כיד הדימיון לאפות בחום 200 מעלות

  3. להכין דבש שתי כוסות סוכר וכוס מים

  4. חצי לימון לבשל כעשר דקות

  5. לישפוך כל הבקלווה ומעל לפזר קצת פיסטוק טחון טעים בטרוף