בקלווה עם בצק פילו
מאת: יפה כהן, פורסם: 24/09/2020 | 22:59
תקציר המתכון:
טעים חגיגי ושווה
קינוח שכולם אוהבים
קטגוריה: עוגיות,
מספר מנות: 0,
זמן הכנה: 0 דקות,
כשרות: כשר פרווה,
דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
-
יש הרבה אפשרויות להכין את הבקלווה
-
אפשר להניח כמה עלים בתבנית
-
לפזר את התערובת של הפיצוחים ולאפות לחתוך ריבועים וכשיוצא לישפוך דבש
-
אני עשיתי שיטה נוספת קלה וטעימה לא פחות
-
לתערובת שתי כוסות פיסטוק
-
שתי כוסות שקדים
-
כוס אגוזים ליגרוס הכול לעיסה גרגרית
-
להוסיף כוס סוכר חום וחצי כוס מי סוכר
-
ליפתוח עלה לימרוח שמן ושוב עוד עלה לימרוח שמן בעלה השלישי לשים מהתערובת לקפל משתי הקצוות ולגלגל
-
לצורת רולדה
אופן הכנה
-
אפשר להכין הרבה צורות מהבצק פילו
-
כיד הדימיון לאפות בחום 200 מעלות
-
להכין דבש שתי כוסות סוכר וכוס מים
-
חצי לימון לבשל כעשר דקות
-
לישפוך כל הבקלווה ומעל לפזר קצת פיסטוק טחון טעים בטרוף