לןגן

סלמון ובטטה בציפוי שומשום בתנור

מאת: יפה וקס ברקו, פורסם: 24/09/2020 | 21:25
סלמון ובטטה  בציפוי שומשום בתנור

תקציר המתכון: יאמי

קטגוריה: דגים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. התיבול..

  2. 2 כפות שמן זית

  3. קורט מלח

  4. חצי כף פפריקה מתוקה

  5. חצי כף תבלין מוכן.

  6. (לימון פרסי.פלפל שום)(אהרוני)

  7. קורט תבלין מוכן

  8. (עישבי תיבול לדגים)(אהרוני)

  9. מערבבים הכל יחד

  10. מורחים על הסלמון והבטטה

  11. מעל מפזרים שומשום

  12. בתבנית שופכים

  13. רבע כוס מים מהברז

  14. 200 מעלות

  15. כחצי שעה