לןגן

רולדה במילוי קרם בטעם שוקולד בלגי מריר

מאת: יפה וקס ברקו, פורסם: 24/09/2020 | 20:50
רולדה במילוי קרם  בטעם שוקולד בלגי מריר

תקציר המתכון: יאמי

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. הכנת הקרם

  2. 1 אינסטנט פודינג

  3. בטעם שוקולד בלגי מריר

  4. 1 שמנת מתוקה

  5. 1/3 כוס חלב

  6. מקציפים את השמנת 2-3 דקות

  7. מוסיפים את החלב והאינבטנט

  8. עד קבלת קצפת יציבה

  9. שמים במקרר

  10. עד שהרולדה מוכנה

  11. מחממים

  12. תנור ל180 מעלות

  13. הכנת הרולדה...

  14. מקציפים ביצים שלמות

  15. כחצי דקה

  16. מוסיפים את הסוכר

  17. מקציפים 3-4 דקות

  18. עד קבלת

  19. קצפת תפוחה ובהירה

  20. מוסיפים את השאר

  21. הקמח בסוף

  22. מערבבים עד איחוד החומרים

  23. שופכים לתבנית

  24. עם דף אפיה

  25. מכניסים לתנור

  26. למשך 8 -10 דקות

  27. מוציאים

  28. ומקררים 2 דקות

  29. ואז מגלגלים עם הנייר אפיה

  30. ומקררים כ25

  31. מוציאים את הקרם מהמקרר

  32. שמים בצד כוסעם

  33. כ-3 כפות מהקרם לציפוי מעל

  34. מורחים את שאר הקרם על הרולדה

  35. משטחים על הכל באופן שווה

  36. מגלגלים וחותכים בשני בצדדים

  37. למראה יותר יפה

  38. מורחים מעל את

  39. הקרם ששמנו בצד

  40. פיזרתי מעל... .

  41. אגוזי מלך קצוצים

  42. להכניס למקרר

  43. לפחות כ3 שעות

  44. לפני שמגישים