תקציר המתכון: יאמי
קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל
הכנת הקרם
1 אינסטנט פודינג
בטעם שוקולד בלגי מריר
1 שמנת מתוקה
1/3 כוס חלב
מקציפים את השמנת 2-3 דקות
מוסיפים את החלב והאינבטנט
עד קבלת קצפת יציבה
שמים במקרר
עד שהרולדה מוכנה
מחממים
תנור ל180 מעלות
הכנת הרולדה...
מקציפים ביצים שלמות
כחצי דקה
מוסיפים את הסוכר
מקציפים 3-4 דקות
עד קבלת
קצפת תפוחה ובהירה
מוסיפים את השאר
הקמח בסוף
מערבבים עד איחוד החומרים
שופכים לתבנית
עם דף אפיה
מכניסים לתנור
למשך 8 -10 דקות
מוציאים
ומקררים 2 דקות
ואז מגלגלים עם הנייר אפיה
ומקררים כ25
מוציאים את הקרם מהמקרר
שמים בצד כוסעם
כ-3 כפות מהקרם לציפוי מעל
מורחים את שאר הקרם על הרולדה
משטחים על הכל באופן שווה
מגלגלים וחותכים בשני בצדדים
למראה יותר יפה
מורחים מעל את
הקרם ששמנו בצד
פיזרתי מעל... .
אגוזי מלך קצוצים
להכניס למקרר
לפחות כ3 שעות
לפני שמגישים