לןגן

מוקפץ ירקות ובורגול

מאת: יפה וקס ברקו, פורסם: 24/09/2020 | 20:34
מוקפץ ירקות ובורגול

תקציר המתכון: יאמי

קטגוריה: תוספות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מחמממים מחבת

  2. עם 2 כפות שמן זית

  3. מוסיפים את הבצל להזהבה קלה

  4. מוסיפים את שאר הירקות

  5. מערבבים ומקפיצים כ5 דקות

  6. מוסיפים….

  7. 2 כפות סויה

  8. 2 כפות צילי מתוק

  9. כף רוטב שזיפים

  10. חצי כפית מלח

  11. מערבבים

  12. ומוסיפים רבע כוס מים רותחים

  13. לאחר 5 דקות

  14. מוסיפים את הבורגול

  15. מערבבים ומקפיצים כ5 דקות

  16. לאחר 5 דקות של צינון

  17. מערבבים עם מזלג

  18. בתאבון

  19. נ.ב..

  20. הכנת הבורגול

  21. בסיר מרתחים כוס וחצי מים

  22. עם חצי כפית מלח

  23. וכף שמן

  24. מוסיפים כוס בורגול

  25. מערבבים

  26. ומבשלים עד אידוי המים

  27. מצננים

  28. מערבבים עם מזלג להפרדה