ריבת חבושים
מאת: מירי צדוק, פורסם: 24/09/2020 | 12:31
תקציר המתכון:
ריבת החבושים, נוסטלגיית ילדותי, לסבתי היה בחצר ביתה עץ חבושים, והיא היתה מכינה לנו מהחבושים מעדנים.
קטגוריה: ריבות,
מספר מנות: 0,
זמן הכנה: 0 דקות,
כשרות: כשר פרווה,
דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
4 חבושים
-
סוכר
-
מקלות קינמון
-
מיץ מחצי לימון
-
לקלף את קליפת החבוש ולחתוך לרבעים להניח בסיר רחב
-
על כול 1 ק"ג של חבוש, 1 ק"ג סוכר זה היחס,
-
להוסיף מקלות קינמון,
-
ולבשל את ריבת החבוש על אש נמוכה, לערבב מידי פעם,
-
לפני סיום הבישול להוסיף מיץ מחצי לימון.
-
לשמור בקירור
-
בהצלחה 🌹🌹
אופן הכנה
-